Von Aschenbachs fristelse

Von Aschenbachs fristelse - Jan Jakob Tønseth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Jakob Tønseth
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Von Aschenbachs fristelse.pdf
ISBN
9689011010330

BESKRIVELSE

Jeg befinner meg for øyeblikket alene i Sala dell`Albergo foran La Crocifissione, ferdigstilt MDLXV. TEMPORE MAGNIFICI. av Jacopo Robusti detto Tintoretti. Viktigere for meg i denne stunden er de ordene min venn sendte med meg på reisen: La nå dine forbehold og fordommer fare, Gustav, for en gangs skyld. Jeg forsøkte. Jeg la meg i selen. Jeg skulle så gjerne sagt: "Jeg så til min forbauselse at maleriet var fullkomment sant." Men jeg sa det ikke, jeg var ikke solgt. Men dette var den religiøse fristelsen.Von Aschenbachs fristelse er Jan Jakob Tønseths andre novellesamling.Von Aschenbachs fristelse var nominert til Nordisk Råds Litteraturpris 2007. Boken var også nominert til Brageprisen 2006.

Viktigere for meg i denne stunden er de ordene min venn sendte med meg på reisen: La nå dine forbehold og fordommer fare, Gustav, for en gangs skyld. Vår pris 332,-(portofritt). Novellesamlinga inneholder de fem novellene Baudelaire og svanen, Bound for Spain, Fem gode naboer, von Aschenbachs fristelse og Peters prøvelser. Kjøp von Aschenbachs fristelse fra Bokklubber Jeg befinner meg for øyeblikket alene i Sala dell`Albergo foran La Crocifissione, ferdigstilt MDLXV.

av Jacopo Robusti detto Tintoretti. Viktigere for meg i denne stunden er de ordene min venn sendte med meg på reisen: La nå dine forbehold og fordommer fare, Gustav, for en gangs skyld. Kjøp 'Von Aschenbachs fristelse, noveller' av Jan Jakob Tønseth fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER