Det du ikke vet om Vilde

Det du ikke vet om Vilde - Nicolai Houm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolai Houm
DIMENSJON
9,75 MB
FILNAVN
Det du ikke vet om Vilde.pdf
ISBN
2587809383918

BESKRIVELSE

Fengslende historie om å holde på sin innerste hemmelighet. Hvem har egentlig lyst til å måtte holde foredrag om sin egen pappa den første dagen på ny skole? Vilde gjør det faktisk gjerne. Men det er fordi det er ganske gøy å fortelle om en pappa som bor i Afrika og redder forlatte tigerunger. Vilde har bare ett problem, eller, bare ett som er skikkelig stort: ikke noe av det hun sier er sant. Det du ikke vet om Vilde er en historie om å være nesten tretten og usikker og ny i klassen. Det er en historie om gode og dårlige venner, ballett, store drømmer og det å være forelska i den kuleste gutten i klassen. Men det er først og fremst en historie om å ha en pappa som ikke er i Afrika, men et helt annet sted som ingen må få vite om.

Det du ikke vet om Vilde er en historie om å være nesten tretten og usikker og ny i klassen. Det er en historie om gode og dårlige venner, ballett, store drømmer og det å være forelska i den kuleste gutten i klassen. Det du ikke vet om Vilde (2018) Utgivelser.

Sannheten er en helt annen, og den skal hun holde tett om! Men da hun finner en lapp i skapet sitt på skolen, som forkynner "Det finnes ikke tigere i Afrika", frykter Vilde at noen vet at hun skrøner. Det du ikke vet om Vilde book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER