Eksperimentboka

Eksperimentboka - Otto Øgrim, Svenn Lilledal Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Otto Øgrim, Svenn Lilledal Andersen
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Eksperimentboka.pdf
ISBN
8498126736028

BESKRIVELSE

Året 2005 er Verdens fysikkår. I den forbindelse har Naturfagsenteret samarbeidet med Otto Øgrim og Svenn Lilledal Andersen ved Fysisk institutt, Universitetet i Oslo, om å gi ut denne boka med foslag til mange morsomme og lærerrike fosøk i fysikk. Boka kan brukes som idéhefte av lærere og av foreldre og besteforeldre som ønsker å gjøre forsøk sammen med barn og unge. Forsøkene passer også godt for den lekne og eksperimenterende voksne. FYSIKKENS ÅR 2005. Boka er en del av feiringa. HOBBY. Forsøkene er morsomme, lærerike og fine å vise fram til venner. Det kan lett bli en hobby. ENKLE. Beskrivelsene er enkle. Alle bygger på solid faglig grunnlag. Ungdom klarer forsøkene uten hjelp. Mindre barn må nok ha assistanse. ERFARING. Eksperimentene gir barn og ungdom erfaringer fra omverdenen. Forklaringene er ikke omfattende. Den dypere forståelsen kan komme seinere. De som blir nysgjerrige, kan søke hjelp hos lærere eller for eksempel i leksika. SKOLEBRUK. Forsøkene egner seg i undervisningen i alle skoleslag, fra førskolen til universitetsnivå, men beskrivelsene er tilpasset barn og ungdom.

Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Året 2005 er Verdens fysikkår. I den forbindelse har Naturfagsenteret ... Året 2005 er Verdens fysikkår.

Nysgjerrige mennesker har forandret verden gjennom flere tusen år, og nå er det din tur til å lære 44 av de morsomste eksperimentene. Kjøp Eksperimentboka fra Bokklubber Året 2005 er Verdens fysikkår. I den forbindelse har Naturfagsenteret samarbeidet med Otto Øgrim og Svenn Lilledal Andersen ved Fysisk institutt, Universitetet i Oslo, om å gi ut denne boka med foslag til mange morsomme og lærerrike fosøk i fysikk. Forfatter: Eikeseth, Unni; Tittel: Eksperiment boka; Medansvarlig: Landmark, Anette Mehl; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: bu 530.078 EIK; Eier: GJESDAL Kjøp Eksperimentboka fra Bokklubber Året 2005 er Verdens fysikkår.

RELATERTE BØKER