Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn

Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn - Siri Søftestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Søftestad
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn.pdf
ISBN
2628566601641

BESKRIVELSE

Mange overgrepsutsatte barn lever store deler av livet uten at andre får vite om misbruket. Kompetanse og handlekraft i alle sektorer er nødvendig for å lykkes i arbeidet med å se og hjelpe disse barna. «Jeg har sjelden lest noe så grundig og innsiktsfullt om dette tidligere (¿) Det er viktig å få dette mellom bokpermer, og derfor bejubler jeg Søftestad innsats på dette området.»Lena Benedicte Müller, Forebygging.no«Jeg har lest ulike bøker innenfor tematikken, men denne boken syns jeg tar for seg alle aspektene innenfor tematikken på en meget ryddig og lettfattelig måte. Denne boken egner seg både til studenter og fagfolk!»Jørn Thomas Martinsen, Statens Barnehus BodøBoka beskriver tverretatlig samarbeid gjennom mistanke, avdekking, beskyttelse og tilfriskning av overgrepsutsatte barn. Den tverretatlige tilnærmingen er forankret i kunnskap om seksuelle overgrep, traumeforståelse og med de særlige utfordringene knyttet til ordløshet og fornektelse. Boka er sentral for studenter i alle grunnutdanninger som retter seg mot arbeid med barn og unge. Den er like aktuell for fagfolk med behov for basiskunnskap om seksuelle overgrep og innsikt i fremgangsmåter som vil styrke beskyttelse og hjelp til utsatte barn. Siri Søftestad, sosionom, ph.d, representerer nettverket reddesmå.no som forsker, foredragsholder og forfatter.

Pris kr 349 (spar kr 50). Se flere bøker fra Siri Søftestad. I sin nye bok «Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn» har hun et klart budskap: La oss stå sammen på barrikadene for disse barna.

At det er en økning i antall anmeldelser kan blant annet handle om mer forståelse i hva seksuelle overgrep mot barn er og at det nå er en lavere terskel i å anmelde dersom man mistenker at barnet utsettes for overgrep. Kjøp Seksuelle overgrep fra Bokklubber Boken gir en innføring i teoretisk kunnskap om seksuelle overgrep mot barn. Den viser også hvordan man kan arbeide med barn som har vært utsatt for overgrep.

RELATERTE BØKER