Inni mamma

Inni mamma - Daniele Evelin Alves | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniele Evelin Alves
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Inni mamma.pdf
ISBN
2603632464652

BESKRIVELSE

«Inni mamma bor en trist, trist dame. Tårene hennes triller og triller og da blir det flom hjemme hos oss.» Forfatter Daniele Evelin Alves har i mange år forsket på barns psykiske helse. Hun har hatt samtaler med mange barn i vanskelige situasjoner. Møtet med en uendelig trist tiåring i hettegenser ble et vendepunkt. Alves kunne ikke glemme disse barna. Hun ønsket å gi noe tilbake. Noe som kunne være til hjelp. Noe som kunne gi håp. Resultatet ble denne boken. Forfatter og illustratør har ønsket å skape et gjenkjennelig bilde for barna som lever i emosjonelt kompliserte relasjoner. Samtidig er det å oppleve sinne, glede og sorg noe vi alle gjør - det gjør boken til en universell tekst som angår oss alle.

Får de vel om en uke og 2 ugraverte Men i min står det bare: Din Espen, og datoen vi forlåvet oss.. Mamma lar meg bare spille 3 timer på fridager. 28.03.2019 2019 Spill; Eks kjæresten til mamma, er hysterisk på henne, uten grunn.

Sammen med illustratør Line Halsnes har jeg ønsket å skape et gjenkjennelig bilde av barn som lever i emosjonelt kompliserte relasjoner. Samtidig er det å oppleve sinne, glede «Inni mamma bor en trist, trist dame.

RELATERTE BØKER