Krysset

Krysset - Anders Malm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Malm
DIMENSJON
4,51 MB
FILNAVN
Krysset.pdf
ISBN
2508663770957

BESKRIVELSE

Etter å ha regissert tre suksessrike virale reklamefilmer for norske interiørklassikere, velger Bas å realisere seg selv gjennom tingene sine. I designmøblenes gjennomtenkte verden finner han ro og tilfredsstillelse. Han leser magasiner i Hans Brattruds «Scandia»-stol; han elsker med kjæresten, Iso, i en sofa av Børge Mogensen. Men ingenting kan måle seg med følelsen «Krysset», Fredrik Kaysers lenestol fra 1955, gir ham.På et tidspunkt tar tilværelsen til å krakelere: Forholdet til Iso glipper. Kroppen forfaller. Tingene gjør seg fremmede for ham. Bas mister seg selv og må begynne konstruksjonen av et nytt jeg. Å leve sammen med tingene er ikke lenger nok: Neste steg er symbiosen.Krysset kiler seg inn et sted mellom hyllest og kritikk. Anders Malm har skrevet en fortelling om et menneske som ikke først og fremst bestemmer seg selv ut fra et sosialt system, men som et objekt blant andre objekter, i et hierarki av ting.

E39 begynner her. Mot nord har krysset avkjøring til fylkesvei 707 mot Byneset og Flakk.Krysset gjennomgikk fra 2015 til 2018 en stor ombygging, fra rundkjøring i ett plan til kombinert toplan-/motorveikryss og plankryss med ... Mandag-fredag kl.

Välkommen till Sveriges ledande korsordsförlag! Välkommen till vår nya hemsida! Tankesport ägs av det anrika korsordsförlaget Keesing. Här finns de tidningar som tidigare gavs ut av Bonnier Korsord. Du finner Krøsset i Maridalsveien 3, ca.

RELATERTE BØKER