Landlig jul

Landlig jul lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Landlig jul.pdf
ISBN
6500608707906

BESKRIVELSE

For mange av oss er jula en tid for nostalgi og ettertanke, en etterlengtet pause fra hverdagen midt i den kalde og mørke årstida. Å våkne opp en stille morgen, tenne opp i vedovnen, koke en kopp kaffe og sette seg i godstolen med noe hyggelig lesestoff som gir ekte juleglede. Landlig jul tar oss med til lesernes egne juleminner og tradisjoner. Her får du også stemningsfull poesi og massevis av koselig lesning om våre kjære juleskikker, som å sette ut grøt til nissen, henge opp kornband til småfuglene, engler, levende lys, tradisjonsrik julemat og koselig samvær rundt bordet. En varm julehilsen fra Lev Landlig.

Jeg falt for dette bildet som oser av landlig jul. Det vakre trebordet dekket med detaljer i naturmatieraler og lin samt rødt er jo helt nydelig! Et koselig juletre pyntet i hvitt og natur samt hvite store julestjerner i vinduet lager skikkelig romantisk og landlig jul. LANDLIG JUL.

Landlig interiør . Adresse: JK Service AS, Austadseterveien 1, 3370 Vikersund Telefon:.....

RELATERTE BØKER