Moment vg3

Moment vg3 - Lars August Fodstad, Magnhild Glende, Camilla Gudmundsdatter Magnusson, Martin Minken, Audhild Norendal, Tor Ivar Østmoe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars August Fodstad, Magnhild Glende, Camilla Gudmundsdatter Magnusson, Martin Minken, Audhild Norendal, Tor Ivar Østmoe
DIMENSJON
12,55 MB
FILNAVN
Moment vg3.pdf
ISBN
9020359207227

BESKRIVELSE

Moment er et nyskrevet norskverk for studieforberedende og følger revidert læreplan fra 2013 og endringene i eksamensoppgavene. Moment er et læreverk som har fokus på å få elevene til selv å forstå hvorfor lesing og skriving er viktige ferdigheter.God og konkret støtte til elevene Forfatterne viser både i teori og i praksis hva det vil si å videreutvikle sin lese- og skrivekompetanse på et videregående nivå. Elevene blir tatt med på tankerekker og drøftinger før de får konklusjoner og oppskrifter. Denne metoden er valgt for å gi bedre læringsutbytte. Gode forklaringer og eksemplerForfatterne demonstrerer hvordan man kan lese tekster med større utbytte gjennom konkrete og grundige modell-lesninger av ulike tekster. Modelltekster skrevet av både elever og lærere forbereder elevene til å kunne følge oppskrifter og skrive sine egne tekster i ulike sjangrer og med ulike formål.Et design som gjør lesingen lettere Enkelt design med færre illustrasjoner og en sammenhengende tekst uten mange grafiske elementer er et bevisst valg for å gjøre lesingen lettere for elevene.Grammatikk og skriverådNyttig oppslagsdel om grammatikk og skriveregler på bokmål og nynorsk finnes på nettstedet til Vg1 og i bøkene for Vg2 og Vg3. På elevnettstedet er det flere praktiske oppgaver som hjelper eleven til å forstå og mestre formverket.Grundig og konkret om retorikk Moment går inn i retorikken på alle tre årstrinnene og er konkret og fokusert på sentrale begreper slik at eleven skal bli i stand til å mestre disse fullt ut i Vg3.Elevnettsted med stillaser for lesing og skriving På nettstedet finner elevene bl.a. et eget lese- og skrivestøtteverktøy som hjelp i arbeidet med å lese-, analysere og skrive egne tekster.Eget lærernettsted Her er det forslag til undervisningsopplegg, oppgaver og tester ligger tilgjengelig for redigering. Det er utarbeidet presentasjoner som er åpne for redigering til alle temaene/kapitlene. Lærernettstedet er gratis ut skoleåret 2016/17.

Norsk 5 fra Cappelen Damm Grunnbok Unibok Norsk. 5.

For praktiske spørsmål, kontakt vår kundeservice på epost ([email protected]). For faglige spørsmål, kontakt redaktør Kirsten Kalleberg ([email protected]).

RELATERTE BØKER