Nye eventyr fra Arendell

Nye eventyr fra Arendell lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,2 MB
FILNAVN
Nye eventyr fra Arendell.pdf
ISBN
5174949692243

BESKRIVELSE

Denne Disney klassiker-boka presenterer to helt nye eventyr fra Arendell:I Elsas gave vil Elsa så gjerne gi Anna en gave som får søsteren til å skjønne hvor mye hun betyr. Men hva er det Anna ønsker seg aller mest? Kanskje ligger svaret mye nærmere enn Elsa tror...I Smeltende hjerter er historien om en perfekt piknik som ikke blir som planlagt, men takket være oppfinnsomheten til de fem vennene Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein blir det likevel en dag de sent vil glemme!

Beskrivelse. Denne Disney klassiker-boka presenterer to helt nye eventyr fra Arendell: I Elsas gave vil Elsa så gjerne gi Anna en gave som får søsteren til å skjønne hvor mye hun betyr. Gamle og nye eventyr og historier fra innland og utland.

Disney klassiker AV Gerber, Craig To helt nye eventyr med Elsa og Anna, med illustrasjoner på hver side og en utfyllende tekst. I «Elsas gave» føler Elsa på hvor mye hun har å takke sin søster Anna for.

RELATERTE BØKER