Peter og Petra

Peter og Petra - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Peter og Petra.pdf
ISBN
3986823441803

BESKRIVELSE

Astrid Lindgrens klassiske eventyr om de bitte små barna, Peter og Petra, som har lyst til å begynne på skolen. De er ikke større enn dukker. En hel høst går de i første klasse på Gustav Vasa skole - ved Vasaparken - der de bor under et stort grantre. De får hver sin lille pult, og blir bestevenner med Gunnar. Når han besøker dem i parken, viser de sine skøytekunster. Kristina Digman har stått for de flotte illustrasjonene til dette vakre eventyret. En flott jubileumsbildebok!

Karsten gruer seg til å møte alle de store barna, men er glad for at Petra også skal være der. At barna i store avdeling heller ikke får lov å ha med kosedyrene sine, synes både Løveungen og Karsten er veldig leit. Mens vanlige foreldre motvillig blir med på barnas lek, gir de voksne i «Karsten og Petra»-bøkene mer av seg selv enn deltagerne i Paradise Hotel. Norsk dramaserie.

De er ikke større enn dukker. En hel høst går de i første klasse på Gustav Vasa skole - ved Vasaparken - der de bor under et stort grantre.

RELATERTE BØKER