Politikk og makt

Politikk og makt - Axel J. Mellbye, Karl-Eirik Kval | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Axel J. Mellbye, Karl-Eirik Kval
DIMENSJON
9,24 MB
FILNAVN
Politikk og makt.pdf
ISBN
1911076799648

BESKRIVELSE

Elevene skal opparbeide et grunnlag for å delta i en faglig interessant diskusjon og refleksjon rundt viktige samfunnsspørsmål. Grunnlaget legges i gjennomgangen av begreper i faget, som politikk, makt, demokrati, og menneskerettigheter. Begrepene flettes inn i gjennomgangen av viktige politiske strukturer og prosesser - både nasjonalt og internasjonalt. Til slutt i hvert kapittel trekkes det fram sentrale problemstillinger innenfor temaene og presenterer argumenter for ulike syn. Boken inneholder en rekke nyere perspektiver og løfter fram menneskerettighetenes betydning nasjonalt og internasjonalt i et eget kapittel. Internasjonale politiske spørsmål har bred dekning, også nyere hendelser: finanskrise, EU i krise, den arabiske våren, ustabiliteten i Pakistan, utfordringene fra Iran, de nye vekstøkonomiene i øst og sør. Gratis elevnettsted med lydbok og begrepsbankNettstedet er gratis og uten innlogging. Her finner elevene ulike arbeidsoppgaver, interaktive oppgaver, sammendrag av kapitlene, lydfiler av teksten i boka, utdypende bakgrunnsstoff og en begrepsbank med definisjoner og forklaringer.Gratis lærerressurser på nettLærerressursene er gratis, men krever innlogging. Her finner læreren forslag til årsplan, undervisningsopplegg og prøver.

Du kan. føre faglige resonnementer om forholdet mellom språk, makt og politikk.

Lærernettstedet krever lisens og innlogging under "Brukermeny". Her finner du årsplaner, powerpointer, forslag til undervisningsopplegg og flere ressurser. Velkommen til POLITIKK OG MAKT (2012) Politikk og menneskerettigheter for videregående skole.

RELATERTE BØKER