Det er natt, det er kaldt, og jeg sover ikke

Det er natt, det er kaldt, og jeg sover ikke - Hilde Hylleskaar | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Hylleskaar
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Det er natt, det er kaldt, og jeg sover ikke.pdf
ISBN
8412183618805

BESKRIVELSE

Når fortiden rulles opp, hva skjer da? Gabriella får ikke sove. En stemme går stadig på repeat i hodet hennes. Det er Mathias, barndomskameraten, hun hører. Det er som om han forfølger henne. Hva er det han vil? Hun vil jo bare ha det fint og være sosial sammen med de andre på folkehøgskolen. Og hvorfor blir hun både tiltrukket og skremt av Snorre? Er det fordi han ligner Mathias? «Jeg gikk gjennom byen. Da hørte jeg noen som ropte. Gabriella, Gabriella. Så kommer det igjen. Bildene, Mathias, stemmen ... Gabriella ... Gabriella ...» Innsiktsfull psykologisk ungdomsroman om vanskelige hendelser i fortiden, og om å komme forbi den fordekte skyldfølelsen.

En stemme går stadig på repeat i hodet hennes. Det er Mathias ... Det er natt det er kaldt og jeg sover ikke Skrevet av Hilde Hylleskaar.

Gyldendal 2017 Bokmål. Dette er en bok som tar opp vanskelige og viktige temaer.

RELATERTE BØKER