En fremmed i familien

En fremmed i familien - Elin Brend Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
En fremmed i familien.pdf
ISBN
1925919281000

BESKRIVELSE

Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Det viser seg fort at hun slett ikke er velkommen på gården, hvor fortidens synder lurer i krokene. - Unnskyld, men hvem er De? Han hadde et pent ansikt. Håret minnet Victoria om August. Det gjorde den slanke skikkelsen også, der han satt bøyd inntil harpen. Og blikket, det syntes Victoria også at hun hadde sett før. Hun kjente det i hjertet, hvordan noe der inne våknet.

Boka oppnår dette ved å operere med et gjennomført subjektivt perspektiv, hvor jeg-fortelleren Ivo plasserer seg selv, kroppslig sansende, i landskapene hvor familien har levd. LIVET ER IKKE FOR AMATØRER, heter det i et gammelt ordtak. En av grunnene til det er at livet byr på utfordringer som det ikke alltid finnes noen klare løsninger på.

Mannen forsøker å få kontakt med huseierens datter. Video: Adam Krcilek/ Storyful, Redigering: Silje Robertsen.

RELATERTE BØKER