En frosk i fjorden

En frosk i fjorden - Lorelou Desjardins | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lorelou Desjardins
DIMENSJON
8,86 MB
FILNAVN
En frosk i fjorden.pdf
ISBN
1241756953175

BESKRIVELSE

Franske Lorelou Desjardins flytter til Norge og forsøker å bli norsk. I denne boka blir vi med på hennes reise, gjennom morsomme historier forteller hun om sitt møte med nordmenn og norske vaner. Hun tar norskkurs, drar på hyttetur, lærer å gå på ski, feirer 17. mai, går på julebord, forsøker å finne kjærligheten og å ha det koselig. Forfatteren skriver også den populære bloggen A Frog in the Fjord.

Vennene trodde hun var gal, og spurte "Vet du hva de gjør for å ha det gøy? De går på tur!" En frosk i fjorden book. Read 11 reviews from the world's largest community for readers.

Hun tar norskkurs, drar på hyttetur, lærer å gå på ski, feirer 17. mai, går på julebord, forsøker å finne kjærligheten og å ha det koselig. En frosk i fjorden - kunsten å bli norsk (BOK) Lorelou Desjardins Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i.

RELATERTE BØKER