Endepunkt ved reisens start

Endepunkt ved reisens start - Lasse Haugen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lasse Haugen
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Endepunkt ved reisens start.pdf
ISBN
9484690097335

BESKRIVELSE

Tid og tanke vandrer sammen med menneskets undringstrang. Livets pust setter farge på tilværelsen og vi deler alle skjebnens håndlag med eksistensen. Tusener av samtidig tenkte tanker binder sammen, forløser, fjerner, forandrer og stanser livets linearitet. Dråper fra rørt vann, vandringer i et karrig landskap og erindringer fra barndommen spilles av på tankers lerret. Hva binder oss sammen? Hvordan farer tiden med den enkelte? Hvem bestemmer retningen i livet? Kan du høre ekkoet fra fortiden?

eller 3. Hvis enkelte måltider er dekket av andre enn den ansatte skal det foretas trekk i diettgodtgjørelsen, med følgende satser: forbindelse med reisen så langt det er mulig, jf dog pkt.

Når utgangs- og endepunkt for reisen er arbeidsstedet beregnes kilometergodtgjørelse fra arbeidsstedet og tilbake til arbeidsstedet. 5. Utgangs- og endepunkt for reisen: Det sted, arbeidssted eller bopel, hvor reisen begynner eller slutter.

RELATERTE BØKER