Juni, juli, august

Juni, juli, august - Mari Ulset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Ulset
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Juni, juli, august.pdf
ISBN
4822212052046

BESKRIVELSE

Det er sommer på et lite sted mot nordvest. Anna er 15 år og venter på at noe avgjørende skal skje. Hjemme er et stort oppussingsprosjekt i gang, og huset er fullt av håndverkere. Anna sykler til kaia for å stupe, til venninnen Elin, og ut til bestemorens hus. Og hun sykler til det røde huset der sommergjesten Karl bor, han som ser på henne slik ingen har sett på henne før. Med en stillferdig intensitet skildrer Mari Ulset slumrende sommerdager og en ung jentes dirrende lengsel.

Hovedpersonen Anna er snart 16 år, bor sammen med foreldrene, og tilbringer sommeren på Nord-Vestlandet, hvor ferien brukes ... Juni, juli, august. Misjon blant innvandrere.

Watch Queue Queue Kalender für Juli und August 2019 zum Ausdrucken. Sie können den Blanko-Kalender für Juli und August 2019 kostenlos im Bild-, PDF- und Excel-Format herunterladen und ausdrucken.

RELATERTE BØKER