Kongelige kjæledyrforviklinger

Kongelige kjæledyrforviklinger lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Kongelige kjæledyrforviklinger.pdf
ISBN
1464881234174

BESKRIVELSE

I denne Disney klassiker-boka for du to fine fortellinger om prinsesse Sofia.I Kjærledyrforviklinger vil de kongelige barna gi kjæledyrene sine mer plass å boltre seg på. Vil ideen med å ta dem med på skolen vise seg å være god?I Premiekaninen vil Sofia delta i en talentkonkurranse for kjæledyr. Hun vil så gjerne vinne konkurransen og delta i paraden, men er virkelig seieren det viktigste? Les historiene høyt og vekk magien til live!

Til huttetuenes land (BOK) ... Kongelige kjæledyrforviklinger - Sofia den første. Disney klassiker To morsomme fortellinger om prinsesse Sofia og vennene hennes! Nye eventyr fra Arendell.

I Kjærledyrforviklinger vil de kongelige barna gi kjæledyrene sine mer plass å boltre seg på. Vil ideen med å ta dem med på skolen vise seg å være god? Kongelige kjæledyrforviklinger - innbundet, Norsk, 2017.

RELATERTE BØKER