Minsten har en potte

Minsten har en potte - Mervi Lindman | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mervi Lindman
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Minsten har en potte.pdf
ISBN
5843938388396

BESKRIVELSE

Minsten er supre småbarnsbøker med små overraskelser og morsomme påfunn. Illustratør Mervi Lindman er en mester på å formidle humor og sterke følelser i sine illustrasjoner. Illustrasjonene er fylt av morsom mimikk og drastiske situasjoner - alt for å få barn og foreldre til å peke på og prate om det de leser. Titt, lek og le sammen! Minsten har en potte. Men potten er tom.Hva skal ligge i den? Kanskje byggeklosser?NEEEI! sier storesøster.Den lille musen da?NEI, hva er det som skal ligge i Minstens potte?Overraskelser og morsomme gjentagelser for de aller yngste. Søtt og morsomt om å sitte på potte!Sagt om Minsten og den fine kroppen«Det er en fryd at litteratur for små barn kan kombinere kvalitet, humor og barnets perspektiv på denne måten.»Tine Billing, Bibliotekstjänst

Bestselgerklubben - De beste boknyhetene. De aller beste bøkene.

Illustrasjonene er fylt av morsom mimikk og drastiske situasjoner - alt for å få barn og foreldre til å peke på og prate om det de leser. Kjøp bøker av Mervi Lindman. Toggle navigation.

RELATERTE BØKER