Musikk i perspektiv 2

Musikk i perspektiv 2 - Hans Jacob Høyem Tronshaug, Svein Tørnquist | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Jacob Høyem Tronshaug, Svein Tørnquist
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Musikk i perspektiv 2.pdf
ISBN
9486223110477

BESKRIVELSE

Musikk i perspektiv 2 er en videreføring av Musikk i perspektiv 1. Framstillingen av 1900-tallets musikk er delt inn i fire store deler. Første del omfatter tiden fra omkring 1875 til første verdenskrig, andre del mellomkrigstiden og andre verdenskrig, mens tredje del strekker seg fra 1945 til 1975. Fjerde del tar for seg perioden fra 1975 og fram til i dag.Forfatterne skriver om endringer i populærmusikk og jazz sammen med endringene i kunstmusikken. Skal vi se musikken i perspektiv, bør vi plassere omtalen av all musikk der den hører hjemme i tid, slik at alle sjangrene blir sett i lys av samme samtid og i forhold til samtidige historiske prosesser.Boka dekker læreplanen i faget musikk i perspektiv 2 i programområdet musikk, dans og drama i den videregående skolen.Hans Jacob Tronshaug har musikkvitenskap hovedfag og musikkvitenskapelig doktorgrad. Han underviser ved Nord-Østerdal videregående skole og er dessuten organist.Svein Tørnquist har musikkvitenskap hovedfag og underviser i musikk og historie ved Stord vidaregåande skule.

Når høringen lukkes vil Utdanningsdirektoratet utarbeide en oppsummering for videre behandling. ... MUS2007 Musikk i perspektiv 2.

Oversikt over hovedområder: Programfag Hovedområder Musikk i perspektiv 1 Lyttetrening Musikkhistorie Musikk i perspektiv 2 er en videreføring av Musikk i perspektiv 1. Framstillingen av 1900-tallets musikk er delt inn i fire store deler.

RELATERTE BØKER