Ostende strand

Ostende strand - Jacqueline Harpman | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jacqueline Harpman
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Ostende strand.pdf
ISBN
2814157681793

BESKRIVELSE

"Med en gang jeg så ham, visste jeg at Léopold Wiesbeck skulle tilhøre meg. Jeg var elleve år gammel, han var femogtyve. Mor sa: Dette er min datter Émilienne. Han strålte. Han var sol på vannet, en diamant i lyset, skjønnheten selv som så på meg uten å se meg. Jeg leste livet mitt i ansiktet hans. Han hadde grå øyne som en sjø om vinteren, når alt er blitt til is, svart og velstelt hår, og denne bleke huden, den melkeaktige hvitheten som bare tilhører helter som skjebnen har valgt ut. Smilet hans gjennomboret meg, det var morgengryet, når den første sol.stråle plutselig farer gjennom natten og river landskapet bort fra skyggen. Jeg steg ut av barndommen. Fra det ene øyeblikket til det andre ble jeg kvinne med tusen års erfaring. Et jordskjelv rystet min flate, før-pubertale mage, sjelen min ble transformert, jeg følte hele mitt vesen samle seg og ånde denne mannen slik man fyller lungene med luft." Aldersforskjellen gjør at Émilienne må vente. Den utvalgte gifter seg til penger, for å kunne utvikle seg som maler. Gjennombruddet hans kommer med utstillingen der maleriet Ostende strand stilles ut, og han blir framgangsrik og berømt. Émilienne går kynisk til verks: En ektefelle er lett å utmanøvrere, det er vanskeligere med andre kvinner: Laurette, Georgette... Émilienne begir seg ut på en livsreise som gir henne den hun elsker, og fører henne til Detroit, til Reykjavik, til finsk Lappland - men som det meste av tiden holder henne godt fast i et solid belgisk etterkrigsborgerskap. Et kvinneportrett, men også et portrett av en kunster og hans vei til suksess. Og av et borgerlig miljø, et land og en by - Brussel - vi egentlig ikke vet så mye om.

Ab Montag 08/06 ist ein Besuch von einem oder mehreren Tagen in Ostende wieder erlaubt. Beachten Sie die Regeln und Hinweise vor Ort für einen angenehmen und sicheren Besuch. Planlegger du å besøke Ostende strand-Castro Urdiales? Finn fantastiske tilbud her.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Ostende strand av Jacqueline Harpman (ISBN 9788274882829) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER