Stort er fengselet

Stort er fengselet - Assia Djebar | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Assia Djebar
DIMENSJON
8,92 MB
FILNAVN
Stort er fengselet.pdf
ISBN
9333215313863

BESKRIVELSE

Stort er fengselet er en blanding av selvbiografi og fiksjon, det er en poetisk historie om en modernekvinne som vokser opp på 60-tallet under krigen i Algerie. Hennes ekteskap faller sammen i et samfunn som er intolerant mot kvinner, men der det samtidig finnes et sterkt kvinnefellesskap. I boken ser hun tilbake på sin mor og mormors liv og innser hvor uløselig forbundet de er med Algeries gamle historie. Skildringen av hennes liv gir et sterkt innblikk i den postkoloniale arabiske verden.

Bok Frihandel med helseskadelige rus- og næringsmidler Martin Hennig pdf. Bok Gode fagfolk vokser Greta Marie Skau pdf.

Måltidene lages og inntas sammen med de ansatte, som går i sivile klær. "Stort er fengselet er en blanding av selvbiografi og fiksjon, det er en poetisk historie om en moderne kvinne som vokser opp på 60-tallet under krigen i Algerie. Hennes ekteskap faller sammen, i et samfunn som er intolerant mot kvinner, men der det samtidig finnes et sterkt kvinnefellesskap." Fengselet er Danmarks sikreste fengsel, og det er det blant annet på grunn av den 1,3 kilometer lange og seks meter høye perimetermuren som er støpt i betong.

RELATERTE BØKER