Den lille dyreboken

Den lille dyreboken - Trond Ole Paulsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Ole Paulsen
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Den lille dyreboken.pdf
ISBN
5337664527290

BESKRIVELSE

Fotobok med søte dyr og masse humor Den lille dyreboken passer godt mellom små hender og byr på det søteste som finnes av dyrefotografier. Hundevalper, kattunger, kaninunger og andunger, for å nevne noen. Teksten spretter med humor lekne rim fra side til side.

24,149 likes · 524 talking about this · 5,006 were here. Dyrepark med mange spennende dyr! Kom helt tett på! Den lille barnebutikken.

Men først og fremst skrev han fire samlinger med det han kalte tristesser. Hos Goboken får du en gratis dyrepakke med Dyrelyder, Den lille dyreboken og Finn dyrene på bondegården. Den lille dyreboken passer godt mellom små hender og byr på det søteste som finnes av dyrefotografier. Hundevalper, kattunger, kaninunger og andunger, for å nevne noen.

RELATERTE BØKER