Det langsomme livet

Det langsomme livet - Abdellah Taïa | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abdellah Taïa
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Det langsomme livet.pdf
ISBN
9815184329647

BESKRIVELSE

Etter attentatene i Paris i 2015 befinner marokkaneren Mounir, en 40 år gammel homofil araber, seg i en prekær situasjon. Han har nettopp flyttet inn i en leilighet i rue de Turenne. En dag oppstår det en situasjon som får kvinnen i leiligheten over til å tilkalle politiet. Antoine, politietterforskeren som avhører Mounir,mistenker ham for ha en kobling til muslimske ekstremister. Men det er uklart om Antoine virkelig finnes eller om han er et produkt av Mounirs vrangforestillinger. Hva er egentlig virkelig og hva er det Mounir selv innbiller seg? Hvor går grensen mellom sannhet og fantasi? Det er noe av alt denne banebrytende romanen utforsker.Abdellah Taïa (f. 1973) er en marokkansk forfatter bosatt i Frankrike, og den første arabiske forfatteren til å stå åpent frem som homofil. Han har utgitt en rekke romaner i Frankrike og har blitt oversatt til flere språk. Han har flere ganger vært nominert til prestisjetunge priser som Goncourt-, Renaudot- og Médicis-prisen. «Det langsomme livet» er hans sjuende roman og den første til å utkomme på norsk.

Den ble reist som vern mot invaderende folkegrupper fra Øst-Europa, og er det best bevarte og trolig eldste festningsanlegget i den sørlige deles av Gardasjøen. Permafrosten - den langsomme karbonbomben som tiner. Enorme mengder karbon ligger frosset fast i permafrosten verden over.

En annen konsekvens er kystlinjer som trekker seg tilbake. Få Det langsomme liv af Abdellah Taïa som bog på dansk - 9788793185968 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Fosterutviklingen begynner med befruktningen - sammensmeltingen av en eggcelle og en sædcelle.

RELATERTE BØKER