Dette er mine gamle dager

Dette er mine gamle dager - Tore Renberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Renberg
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Dette er mine gamle dager.pdf
ISBN
9494843437512

BESKRIVELSE

Jarle Klepp er en snart 38 år gammel lærer, lykkelig gift og med to barn i huset. Han fører en avklart og anstendig tilværelse, et langt på vei harmonisk middelklasseliv i en større norsk by. Han er en voksen mann med levende interesser; han har bøkene og musikken, filmene og tv-seriene, og han er svært knyttet til moren sin. Faren døde for mange år siden. Men et besynderlig møte nyttårsaften 2010, da Jarle er ute for å kjøpe stjerneskudd til ungene, vekker fortiden til live. Tilværelsen åpner seg for ham på en svimlende måte. "Dette er mine gamle dager" er en øm og oppriktig fortalt roman om å gjøre seg kjent med sitt eget liv på nytt, med seg selv og sine nærmeste. En vesentlig og varm beretning om alt det som foreldre og barn ikke kan forstå hos hverandre.

Her er Renberg tilbake med forholdet mellom Jarle Klepp og hans far. Farens alkoholisme har gitt sønnen en stor sorg, men også fyllt ham med forundring. Kjøp Dette er mine gamle dager fra Cappelendamm Jarle Klepp er en snart 38 år gammel lærer, lykkelig gift og med tre barn.

- en slags strukturell renhet. Kjøp Dette er mine gamle dager fra Tanum Jarle Klepp er en snart 38 år gammel lærer, lykkelig gift og med tre barn. Han fører en avklart og anstendig tilværelse, et langt på vei harmonisk middelklasseliv i en større norsk by.

RELATERTE BØKER