Forskjellen på blomster og ugras

Forskjellen på blomster og ugras - Runar K. Dahle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Runar K. Dahle
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Forskjellen på blomster og ugras.pdf
ISBN
5455332265898

BESKRIVELSE

Om det lille livet i den store verda. Ein februarmorgon, mens det enno er mørkt, klyv ein høgreist mann frå distriktet nordvest for Bergen inn i ein Volvo V70 og køyrer til Flesland flyplass der han går om bord i eit formiddagsfly til Manchester. På same fly, eit par seteradar bak, sit ei kvinne på same alder, rundt femti, fødd og oppvaksen i Bergen sør. Samtlege ti folkeregistrerte adresser ho til ulike tider i livet sitt har kalla heim, har alle, i luftlinje, befunne seg innanfor ein radius av fem kilometer. Begge har ein forblåst engelsk vestkystby som destinasjon. Men under dei drivande skyene er det noko som skurrar, og snart finn dei to nordmennene ut kvifor den søvnige badebyen blir omtalt som djevelens strand. Forskjellen på blomster og ugras er ei fortelling om det lille livet i den store verda, om mudderbankar og olje, og om menneskeskjebnar som kryssar kvarandre lik fuglar i flukt.

Tatt av tidevannet - En bok som helt ufortjent har fått ubegripelig lite oppmerksomhet her Runar Dahles roman Forskjellen på blomster og ugras. Forskjellen på blomster og ugras Runar K. Dahle Om det lille livet i den store verda Bak auga er det natt Runar K.

For musikkprosjektet, se Ugress (band).. Ugress eller ugras er planter som vokser på steder de er uønsket.

RELATERTE BØKER