Fremtidens kroppsøvingslærer

Fremtidens kroppsøvingslærer Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Fremtidens kroppsøvingslærer.pdf
ISBN
7374746694893

BESKRIVELSE

Denne boka presenterer problemstillinger og ulike aspekter knyttet til kroppsøvingsfaget og kroppsøvingslærerrollen. I del 1 drøftes relasjonen mellom begreper som dybdelæring, kulturelt mangfold og nye tverrfaglige temaer på den ene siden, og kroppsøvingsfaget og -lærerrollen på den andre siden. I del 2 er vurdering, alternative bevegelsesaktiviteter og fagets kjernedimensjon sentrale temaer. I del 3 skisseres alternative fremtidsscenarioer for faget. Blant annet drøfter forfatterne hvem som kan og bør kunne utdanne seg til kroppsøvingslærere. Avslutningsvis stilles det spørsmål om kroppsøving kan stå i fare for å forsvinne som skolefag.Boka bidrar med ny kunnskap og innsikt til det kroppsøvingsdidaktiske fag- og forskerfellesskapet. Boka henvender seg til forskere, lærerutdannere og studenter innen faget.

II), Centre for Learning Environment, University of Stavanger (2018-) Fremtidens kroppsøvingslærer: snu utdanningen på hodet - og si ja til lærere som ikke kan svømme eller sparke ball! Foredragsholderen mener to ting bør gjøres for å skape fremtidens kroppsøvingslærerrolle i fremtidens kroppsøvingsfag. Snu utdanningen på hodet. Vi har vel alle vært med på en sightseeingbuss? Når man ankommer en ny by, slenger man seg på en buss som tar deg rundt i byen.

Pocket. Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris.

RELATERTE BØKER