Gullkorn fra Winston S. Churchill

Gullkorn fra Winston S. Churchill En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,27 MB
FILNAVN
Gullkorn fra Winston S. Churchill.pdf
ISBN
2094146094801

BESKRIVELSE

Winston Churchill - som var britenes statsminister under den andre verdenskrig - var kjent for sin vittige og skarpe tunge. Som Nobelprisvinner i litteratur hadde Churchill et godt grep om ordene. I denne boken har vi derfor samlet de beste sitatene fra Churchill - deriblant noen om Norge i 1940. Hans mest berømte taler gjengis i boken. Les også hva andre har sagt om Churchill. Dessuten finner leseren noen gode historier om Churchill - og noen av disse handler også om Norge og nordmenn.

Gullkorn fra Winston S. Churchill, sitat... Om Gullkorn fra Winston S.

Han var den lederen som Storbritannia trengte for å vinne krigen. Han var også den person som ikke ville la RAF teppebombe Orkanger for å ramme den viktige malmtransporten på tog ifra Løkken til Orkanger. Gullkorn fra Kong Harald V av Harald V innbundet, 2014, Norsk (bokmål), ISBN 9788292870877.

RELATERTE BØKER