Gøy for barn med papir og kartong

Gøy for barn med papir og kartong - Gitte Schou Hansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gitte Schou Hansen
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Gøy for barn med papir og kartong.pdf
ISBN
8685744213247

BESKRIVELSE

Gøy for barn med papir og kartong henvender seg til barn i alderen 9-10 år, og kanskje aller mest til jenter, men mange av modellene kan lett tilpasses gutter bare ved å endre litt på fargevalg og materialer. Med litt hjelp fra en voksen kan også yngre barn fint klare å lage mange av modellene i boken.Papir og kartong kan brukes på mange forskjellige måter og er et ideelt hobbymateriale. Det er billig, og man trenger ikke mange redskaper for å komme i gang med å lage søte oppheng, fine kort og gaveesker eller flott festpynt! Alle modellene vises tydelig på store, fine fargebilder, og på de første sidene er det en kort gjennomgang av teknikkene som er brukt. Alle sjablonger er i naturlig størrelse, og alle modellene er enkelt og godt forklart.

Med råd til valg av materiale og utstyr. Inneholder sjablonger. Kjøp Gøy for barn med papir og kartong fra Bokklubber I denne boka finner vi mange enkle, og ikke minst aktuelle, hobbyprosjekter for barn.

For eksempel lages det smykker, bokser, hatter, masker med mer. Her kan foreldre og barn være kreative sammen, eller barna kan delta alene mens foreldrene hygger seg med en kaffekopp i kaféen.

RELATERTE BØKER