Helsefagarbeideren; kommunikasjon og samhandling

Helsefagarbeideren; kommunikasjon og samhandling - Sigrid M. Gjøtterud, Karen T. Sulheim Haugstvedt, Åste Herheim, Lars Gunnar Lingås, Gudrun Serville | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid M. Gjøtterud, Karen T. Sulheim Haugstvedt, Åste Herheim, Lars Gunnar Lingås, Gudrun Serville
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Helsefagarbeideren; kommunikasjon og samhandling.pdf
ISBN
1029088112580

BESKRIVELSE

Kommunikasjon og samhandling inngår i serien "Helsefagarbeideren". I denne boka finner du en stor del av stoffet til programfaget kommunikasjon og samhandling og noen kompetansemål fra yrkesutøvelse.Forfatterne ønsker å gi elevene gode verktøy å ta med seg ut i yrkeshverdagen. Framstillingen sikter mot å øke deres bevissthet om hvor viktig det er at hver enkelt bruker opplever å bli sett og respektert. Her er det de mellommenneskelige forholdene som står i sentrum: det å forholde seg til og kommunisere med ulike brukere på en profesjonell, respektfull og medfølende måte. Gode ferdigheter i kommunikasjon og samhandling må oppøves og utvikles over lang tid i møte med kolleger og klienter. Slike møter gir vekstmuligheter gjennom utfordringer og konflikter. Kunnskap om konflikter og metoder og veiledning for konfliktløsning inngår også som egne temaer i boken. De andre bøkene i serien heter "Helsefremmende arbeid i hverdagen", "Lovgivning og faglig forsvarlighet" og "Sykdommer, pleie og behandling", bind 1 og 2.

Gjøtterud, Karen T. Sulheim Haugstvedt, Åste Herheim, Lars Gunnar Lingås og Gudrun Serville.

Denne boken handler om de rammene som helsefagarbeideren må forholde seg til i arbeidssituasjonen for å utøve yrket sitt på en faglig ... Kommunikasjon og samhandling HEA på nett. Kommunikasjon og samhandling HEA inngår i Helsefagarbeider på NooA videregående skole..

RELATERTE BØKER