Indignasjon

Indignasjon - Philip Roth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip Roth
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Indignasjon.pdf
ISBN
8889749253981

BESKRIVELSE

Det er 1951 i USA. 19 gamle Marcus Messner har startet et nytt år på et landlig, konservativt universitet i Ohio. Hvorfor er han her og ikke i Newark, i sitt jødiske nærmiljø. Fordi faren ser ut til å ha blitt gal av angst for at det skal skje guttungen noe, nå som han blir voksen. Faren ser farer rundt hvert hjørne, og sønnen håper på denne måten å slippe unna det nærmest paranoide favntaket. Marcus utsetter seg således for et totalt fremmed Amerika, full av fallgruver og overraskelser. Philip Roths nye roman er en historie full av famling og feiltakelser, galskap og mot, og åpenbaringer både på det seksuelle og det intellektuelle plan.Prøveles:Open publication - Free publishing

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Indignasjon, i både bokmål og nynorsk. Definisjon av indignasjon i Online Dictionary. Betydningen av indignasjon.

Synonym. Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord.

RELATERTE BØKER