Kong Karsten

Kong Karsten - Kim Fupz Aakeson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Fupz Aakeson
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Kong Karsten.pdf
ISBN
7221495541863

BESKRIVELSE

Helsprøtt og morsomt om et alvorlig tema.Karsten heter Karsten, men de andre barna kaller ham bare Grisen. Det er fordi han er så tjukk. «Grisen, fisen, ramla gjennom isen,» sier de.Hele familien til Karsten er tjukke. Faren sier de er tjukke fordi de har kongeknokler, skikkelige kongeknokler som passer for store folk, og at de egentlig burde sittet på en trone og bestemt alt mulig.Karsten synes vel ikke det hjelper å tenke på knoklene i kroppen.Men kanskje er det noe i det faren sier likevel? For en natt våkner han av lyden av trompeter ute. Ute i hans egen hage. Men hvordan i all verden går det når Karsten blir Kong Karsten?«Kong Karsten» er en fortelling som bruker humor til å si kloke ting om livet. Det humoristiske tydeliggjøres også gjennom morsomme illustrasjonene. En herlig bok med et enkelt språk som gjør den lett å lese.Alder: 6-9 år

Maria trenger noen til å ta vare på to kattunger. Karsten og Siri er enige om å passe dem uten først å ha hørt med foreldrene.

Dette er en humoristisk fortelling om et alvorlig tema. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet.

RELATERTE BØKER