Lofotveggen

Lofotveggen - Stig Aasvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Aasvik
DIMENSJON
5,60 MB
FILNAVN
Lofotveggen.pdf
ISBN
7114061060690

BESKRIVELSE

I Lofotveggen veves Stig Aasviks fortid og nåtid sammen i en bevissthetsstrøm; oppvekst, reisene til farens hjemsted i Lofoten, familieliv, jobbsøkerkurs; små og større hendelser, små og større sår, vanskelige og vonde opplevelser, alt velter fram, vrenges og forstørres. Lofotveggen er en ambisiøs roman, en kompleks, musikalsk, mørk, drømmende og lyrisk fortelling om å være menneske, her og nå.

Bli med oss i Lofotveggen på aktiviteter for teambuilding, blåtur med jobben, utdrikningslag eller for deg som ønsker å oppleve naturen i Svolvær Lofoten. Lofoten er en øyrekke i Nordland langs Vestfjordens nordside. Geografisk strekker Lofoten seg i sørvest fra Skomvær utenfor Røst til Raftsundet i nordøst.

FESTIVALSTED: Reine i Lofoten har sin egen litteraturfestival. I Lofotveggen veves Stig Aasviks fortid og nåtid sammen i en bevissthetsstrøm; oppvekst, reisene til farens hjemsted i Lofoten, familieliv, jobbsøkerkurs; små og større hendelser, små og ... Stig Aasvik - Lofotveggen Estimert lesetid under 1min. Skrevet av Redaksjonen.

RELATERTE BØKER