Lyntyven

Lyntyven - Rick Riordan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
8,59 MB
FILNAVN
Lyntyven.pdf
ISBN
3070167013979

BESKRIVELSE

Percy Jackson har tatt verden med storm. Serien er solgt i millionopplag, har mottatt en rekke priser, og gikk rett inn på New York Times bestselgerliste i USA."Likte du bøkene om Harry Potter, kommer du til å elske Percy Jackson!" Hilde Bjørhovde, AftenpostenPercy Jackson er i ferd med å bli utvist fra skolen - igjen. Men det er ikke hans største problem ... I det siste har nemlig historieboka med mytologiske monstre og greske guder blitt litt vel levende. Og ikke nok med det, han har ertet på seg noen av gudene! Et av Zevs' våpen har blitt stjålet og nå er Percy hovedmistenkt.Se Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief HD Movie Trailer

Rick Riordan er forfatter av de kritikerroste og prisbelønnede ungdomsseriene Percy Jackson og Kanekrøniken. Percy Jackson: Lyntyven av Rick Riordan Forfatter: Rick Riordan Utgitt: 1. Juni 2005 Forlag: Puffin Book Språk: Engelsk Medium: Heftet Kjøp fra BookDepository Percy Jackson er ikke som andre tolvåringer.

Anmeldelse nummer 1: Hva boka handler om: Boka handler om 12 år gamle Percy Jackson, sønn av havguden Poseidon, som holder på å bli utvist fra skolen - igjen. Men det er ikke hans største problem.

RELATERTE BØKER