Møter mellom mennesker

Møter mellom mennesker - Øyvind Dahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Dahl
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Møter mellom mennesker.pdf
ISBN
8025280369112

BESKRIVELSE

Møter mellom mennesker gir en grundig innføring i fagfeltet interkulturell kommunikasjon. Boken gir innblikk i viktige begreper, kommunikasjonsteorier, analysemetoder og etiske utfordringer. Men boken har også et praktisk siktemål: å belyse temaer som møtet med fremmede språk, bruk av tolk, uvant kroppsspråk, ulik forståelse av tid, flytting, bruk av makt og hvordan man kan håndtere kulturelle konflikter. Denne lettleste og rikt illustrerte boken vil passe for studenter ved høgskoler og universiteter og alle som møter interkulturelle arbeidssituasjoner i Norge og i utlandet, for eksempel i skoleverket, helse- og sosialsektoren, offentlig forvaltning, bistand, reiseliv og næringsliv. Det vil bli utviklet egne nettressurser til boken.

For mange er dagen en anledning til å minnes en de har mistet ved å besøke gravstedet og tenne lys. Noen kirker holder også åpne. Finn konkrete eksempler fra ulike møter mellom mennesker.

Eller det kan ligge en trygg barndom i hjemmet men en skolegang gjennomsyret av mobbing og utenforskap. enkelt møte mellom mennesker. Bruk av fornavn, øyekontakt, genuin interesse for den andre og oppmerksomhet omkring den andres personlige interessefelt eller livssituasjon, er lett å observere som startpunkt for en persons relasjonskompetanse.

RELATERTE BØKER