Ønskemesterens datter

Ønskemesterens datter - Laini Taylor | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laini Taylor
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Ønskemesterens datter.pdf
ISBN
7945130006156

BESKRIVELSE

Ønskemesterens datter er en romantisk fantasy-trilogi, spekket med dramatikk og spenning. Møt Karou, en ung kunststudent fra Praha. Hun har blått hår, snakker mange språk - ikke alle er menneskespråk - og hun har en fortid hun ikke helt kan erindre. Når en mystisk fremmed - den vakre Akiva - fester sine flammefargede øyne på henne i en bakgate i Marrakech slår gammelt hat og forbudt kjærlighet gnister rundt henne. Og hemmeligheten om en kjærlighetshistorie med røtter i en brutal fortid gjenoppdages.Men vil Karou angre på at hun søkte sannheten om seg selv? Og vil hennes nyoppdagede kjærlighet overleve trusselen om en brutal utenomjordisk krig?«En veldig sjarmerende og spennende bok» (Terningkast 5) - Trønder-Avisa «En romantisk fantasy som kommer til å ta pusten fra deg. Om håp, skjebne og søken etter sitt sanne selv.» - The New York Times «Avlys alle planer når du begynner å lese, du vil ikke greie å legge boken fra deg.» - Entertainment Weekly «Jeg slukte hele serien med hud og hår! Uforglemmelig og fargerikt, og vanvittig hot!» - Siri Pettersen, forfatteren av RavneringeneLes den spennende fortsettelsen i bok 2, Støv og stjerneskinn, og bok 3, Guder og monstre.

Hun har blått hår, snakker mange språk - ikke alle er menneskespråk - og hun har en fortid hun ikke helt kan erindre. Når en mystisk fremmed - den vakre Akiva - … NorskeSerier gir deg de beste historiene av de beste forfatterne, og er Norges mest leste serieromaner. Ønskemesterens datter er en romantisk fantasy-trilogi, spekket med dramatikk og spenning.

Selv om jeg har lest på Bokelskere at noen likte bok 2 bedre enn bok 1. Ønskemesterens datter er en romantisk fantasy-triologi, spekket med dramatikk og spenning. Møt Karou, en ung kunststudent fra Praha.

RELATERTE BØKER