Sitater fra femti års muntlig praksis

Sitater fra femti års muntlig praksis - Georg Johannesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Sitater fra femti års muntlig praksis.pdf
ISBN
1408640449093

BESKRIVELSE

Boken inneholder noen av de mest aktuelle og tankevekkende utsagn fra Georg Johannesen. Disse er basert på nærmere 70 intervjuer, gitt i en periode på 50 år. Sitatsamlingen ønsker å vise fram Johannesens muntlige praksis som forfatter og intellektuell, hans evner til å formulere sentenser, epigrammer og tankebilder i samtaler og intervjuer, om alt fra politiske, faglige og pedagogiske emner til etiske og eksistensielle. Har litteraturliste og personregister.

Biologi for lærere bok John Magne Grindeland pdf. Boken inneholder noen av de mest aktuelle og tankevekkende utsagn fra Georg Johannesen. Disse er basert på nærmere 70 intervjuer, gitt i en periode på 50 år.

Disse er basert på nærmere 70 intervjuer, gitt i en periode på 50 år. Sitatsamlingen ønsker å vise fram Johannes Sitater fra femti års muntlig praksis (Innbundet) av forfatter Øyvind Rimbereid.

RELATERTE BØKER