Stedfortrederen

Stedfortrederen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Stedfortrederen.pdf
ISBN
7184163825155

BESKRIVELSE

Talia er tilbake i Liathsul etter angrepet på Forskningsinstituttet. Hun tvinges ut i jakten på et lysfenomen ingen har sett på over 150 år. Savnet etter familien vokser seg sterkere, i takt med frykten for Makundaene. Hun er villig til å gå langt for de hun er glad i, men hvor langt kan hun gå for seg selv?

Prosjektet er eit konseptuelt arbeid , og skil seg derfor frå dei andre arbeida. Her er det den kunstnariske ideen som er er det berande elementet. Stedfortrederen.

Det ligger Når kommunen får besøk av fylkesmann, fylkesordfører, statsråd eller representanter Da trer stedfortrederen inn som verneombud for den resterende del av valgperioden. Virksomhetens ledelse skal ha skriftlig melding om hvem som er valgt som verneombud.

RELATERTE BØKER