Uhyret

Uhyret - Terézia Mora | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terézia Mora
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Uhyret.pdf
ISBN
2774584698896

BESKRIVELSE

«Og plutselig så Darius Flora. Hun sto et par skritt bortenfor med disse fugleskremselklærne, dette høysåtehåret, i en merkelig krumbøyd positur. En vill kvinne. Som om han hadde bortført henne. Nettopp kjøpt henne fri fra et fangenskap i en hytte i villmarken.» Mellom de levende og døde går det en grense. Men da Flora velger selvmordet, vil ikke Darius Kopp innse at han må gi slipp på sitt livs kjærlighet. I stedet setter han seg i bilen og legger ut på en lang reise, med asken etter henne i bagasjerommet og en bunke med etterlatte notater på passasjer.setet. Vil det være noen hjelp å finne i stedene og menneskene som dukker opp underveis? Og hva er det Darius håper eller frykter å forstå, om Flora og om seg selv? Terézia Mora vant Deutscher Buchpreis 2013 for Uhyret.

Hafgufa, kjempestort sjøuhyre eller gigantisk hval («kjempefisk») omtalt i norrøn litteratur; Hydra («Uhyret fra Lerna»), kjempestort sjøuhyre med ni hoder i gresk mytologi; Iku-Turso, sjøuhyre i finsk mytologi, i form av en kolossal blekksprut eller hvalross; Kharybdis, sjøuhyre i gresk mytologi som skaper en livsfarlig malstrøm Bildet ble i virkeligheten tatt av Spurlings stebror, Ian Wetherell. Wetherells far, Marmaduke («Duke») Wetherell, var utsendt av Daily Mail for å finne uhyret, og laget bildet ved hjelp av en leketøys-ubåt.

Jeg mener at vi skal kalle terroristgruppen det de kaller seg selv, nemlig Islamsk Stat, skriver Naser Khader. Uhyret fra havdypet «Når Gud vil, eksellerer han i det gresselige...Hvis det å inngyde skrekk er målet, da er kjempeblekkspruten et mesterverk,» skriver Victor Hugo i romanen «Havets ... SL-uhyret. Mercdes SL 55 AMG er løslatt og er allerede testet av utenlandske magasiner.

RELATERTE BØKER