Under verden

Under verden - Ida Hegazi Høyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Hegazi Høyer
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
Under verden.pdf
ISBN
7908348162310

BESKRIVELSE

En liten østlandsbygd, en innflyttet kvinne, en hund, en kjent forfatter, en sosial katastrofe. Med et skarpt blikk for detaljer skriver Ida Hegazi Høyer frem et romanunivers som både fascinerer, uroer og morer leseren i en sjeldent sterk debut. «Denne kvelden i slutten av juni, jeg sykler hjemover fra puben, jeg har mageknip av all snakkingen, langs hovedveien ned til sagbruket henger sola lavt og altetende, den oransje ballen over åsryggen, så trærne liksom glitrer over svart mark, mens grusveien opp langs åkeren står skimrende som hav, hvert strå slår bølger. Hytta føles som et land å komme frem til. Og jeg er alene, selvfølgelig, allerede som en fremmed her, nedi svingen ved en åker, denne kvelden, første gang jeg hører dyret. Det er sant.»

Ord som starter med underverden. underverdenen.

Overbeviser: Johannes Anyuru, som tidligere har skrevet fire kritikerroste diktsamlinger, viser at han også behersker prosaformen. Under en måned til «verden går under» Den 21.12.12 nærmer seg med stormskritt, den siste dagen i mayakalenderen. En ny oppdagelse i Guatemala kan gi svaret på hva vi har i vente. Berlins skjulte underverden BERLIN (VG) Mens bombene regnet over hovedstaden i Hitlers tredje rike, søkte sivilbefolkningen tilflukt i undergrunnen.

RELATERTE BØKER