Utid

Utid - Kristin Lind | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Lind
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
Utid.pdf
ISBN
5922504710645

BESKRIVELSE

Med Utid har debutanten Kristin Lind skrevet en intens og original samling korte noveller der hun undersøker relasjoner og kommunikasjon mellom mennesker, eller fraværet av det. «Norge har fått enda en dyktig novellist.» Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen (terningkast 5)

Igår kveld skulle jeg lade telefonen på nattbordet da jeg oppdager at kursen har løst ut på jordfeil. Med Utid har debutanten Kristin Lind skrevet en intens og original samling korte noveller der hun undersøker relasjoner og kommunikasjon mellom mennesker, eller fraværet av det. Novellene peker ... Logg på med din NKK konto.

Hun er født i Berlin, bor i Oslo og debuterte våren 2014 med novellesamlingen Utid.Les intervju med forfatteren her. Hei. Hjemme hos meg har jeg topolede Moeller PKPM jordfeilautomater.

RELATERTE BØKER