Akerselva

Akerselva Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Akerselva.pdf
ISBN
6603966084783

BESKRIVELSE

Kart som viser fotturen langs Akerselva, fra Maridalsvannet til Bjørvika. Spesielt beregnet på barnefamilier som er glade i å gå på tur! Målestokk, kartografi og innhold er spesielt tilpasset barns nivå og ferdigheter. Trykket på miljøsertifisert plastpapir som er vann- og rivefast. Med QR-koder for enkel tilgang til rutetider, åpningstider og annen informasjon.

For eksempel: kajakker, kanoer, robåter med videre.. Akerselva? Er det ikke der byfolka drukner kattene sine og tømmer kloakkene? Skrev Oskar Braaten. Akerselva renner fra Maridalsvannet og midt igjennom Oslo med utløp ved operaen. På midten av 1990-tallet ble det tatt nesten 700kg laks og sjøørret i elva, men etter flere utslipp og ingen utsett av yngel forsvant fisken gradvis.

Den byr på rike og mangfoldige opplevelser. Gå eller sykle langs den nesten ni kilometer lange elven fra Maridalen helt ned til Bjørvika.

RELATERTE BØKER