Dødens skole

Dødens skole - Jan Tore Noreng | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Tore Noreng
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Dødens skole.pdf
ISBN
3664715788960

BESKRIVELSE

Nyutgivelse av Dødens skole - Tre venner havner i livsfare når rabiate roboter angriper Det er noe rart med Sopphaugen skole. Rikard og Tommy finner «minner fra fortiden» overalt, og flere av lærerne blir bare sprøere og sprøere. Grytidlig en morgen havner Rikard midt i en rekke mystiske og grusomme hendelser. Er det et spøkelse som hjemsøker skolen, eller går det en blodtørstig morder omkring? Eller er skolens mørke hemmeligheter noe mye verre? ROBOFOBIA er spenningsbøker om tre venner og hva som skjer når teknologien går bananas. Les også Robofobia 2: Ukjent fare

Jeg må legge til at det er spesielt artig å få besøk av forfattere som kan formidle. Dette er en super motivator for elever som sliter med lesing og skriving.

Grytidlig en morgen havner Rikard midt i en rekke mystiske og grusomme hendelser. Er det et spøkelse som hjemsøker skolen, eller går det en blodtørstig ... Kjøp Dødens skole fra Norske serier Nyutgivelse av Dødens skole - Tre venner havner i livsfare når rabiate roboter angriper Det er noe rart med Sopphaugen skole.

RELATERTE BØKER