De langtidsboende

De langtidsboende - Cathrine Knudsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Knudsen
DIMENSJON
8,84 MB
FILNAVN
De langtidsboende.pdf
ISBN
9060526415972

BESKRIVELSE

I "De langtidsboende" møter vi ett knippe mennesker som av forskjellige grunner bor på samme pensjonat. Med et skarpt blikk for detaljer rydder stuepiken Irene seg gjennom rommene og inn i de langtidsboendes historier: "Forskeren" som reiser hjem i helgene, hun som tror at hun bor på et fint hotell og den ulastelig antrukkne forretningsmannen.

Med et skarpt blikk for detaljer rydder stuepiken Irene seg gjennom rommene og inn i de langtidsboendes historier: "Forskeren" som reiser hjem i helgene, hun som tror at hun bor på et fint hotell … Kjøp De langtidsboende fra Cappelendamm I De langtidsboende møter vi ett knippe mennesker som av forskjellige grunner bor på samme pensjonat. Med et skarpt blikk for detaljer rydder stuepiken Irene seg gjennom rommene og inn i de langtidsboendes historier: Forskeren som reiser hjem i helgene, hun som tror at hun bor på et fint hotell, og den ulastelig antrukne forretningsmannen. Kjøp De langtidsboende fra Cappelendamm I De langtidsboende møter vi ett knippe mennesker som av forskjellige grunner bor på samme pensjonat.

Cathrine Knudsens De langtidsboende er ankomsten av en trygg ny stemme som vet hvor den vil være i norsk litteratur og som kommer til å la seg høre lenge.Debuten var løfterik, men i De langtidsboende får vi en helstøpt roman.Når hver eneste setning fremstår som den ikke kunne vært ... Kjøp De langtidsboende fra Bokklubber I 'De langtidsboende' møter vi ett knippe mennesker som av forskjellige grunner bor på samme pensjonat. Med et skarpt blikk for detaljer rydder stuepiken Irene seg gjennom rommene og inn i de langtidsboendes historier: 'Forskeren' som reiser hjem i helgene, hun som tror at hun bor på et fint hotell og den ulastelig antrukkne forretningsmannen. Kjøp De langtidsboende fra Bokklubber I De langtidsboende møter vi ett knippe mennesker som av forskjellige grunner bor på samme pensjonat.

RELATERTE BØKER