De udødelige 6; Evig din

De udødelige 6; Evig din - Alyson Noël | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alyson Noël
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
De udødelige 6; Evig din.pdf
ISBN
2201230242597

BESKRIVELSE

I en verden av forbrent jord og endeløst regn, i det mørke hjertet av Sommerland, oppdager Ever og Damen den egentlige grunnen til at skjebnen stadig river dem fra hverandre. Endelig er sannheten funnet, men fremtiden deres avhenger av en siste avgjørelse. Får de være sammen - eller drives de fra hverandre for alltid? Dette er den dramatiske og spennende slutten på serien De udødelige. Summit Entertainment, som tidligere har laget Twilight-filmene, har kjøpt filmrettighetene til bokserien. Utdrag: Han har mistet meg så mange ganger før, og er livredd for å miste meg igjen akkurat idet han var sikker på at han hadde meg for alltid. "Det kommer ikke til å skje," sier jeg. "Du og jeg er ment å være sammen. Det er det eneste jeg er hundre prosent sikker på. Og selv om jeg ikke har anelse om hva jeg kan vente meg, lover jeg å gjøre alt jeg kan for å finne veien tilbake. Alvorlig talt, Damen, ingenting kan skille oss - eller i alle fall ikke lenge."Alder: 12+

Ever og Damen har elsket hverandre i århundrer, men skjebnen river dem stadig fra hverandre. Hvordan vil historien, og serien "De udødelige", ende? Skyggelandet.

pris: Kr 129,00 ISBN: 9788248912743 Utgitt: 2012 Last ned portrett av Alyson Noël, Fotokreditering i filnavn Last ned forside i JPG. De udødelige 6.

RELATERTE BØKER