Don Juan fra Sevilla og Stengjesten

Don Juan fra Sevilla og Stengjesten - Tirso de Molina | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tirso de Molina
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Don Juan fra Sevilla og Stengjesten.pdf
ISBN
8849092195427

BESKRIVELSE

Alle fortellinger og dramatiseringer om Don Juan har direkte eller indirekte en felles kilde, munken Gabriel Tellez's drama fra 1630. Munken brukte pseudonymet Tirso de Molina da han skrev dramaet, som ble til i den motsetningsfylte reformasjonens tid. Don Juan forfører og bedrar, ikke bare kvinner og elskerinner, men også familie, venner, autoriteter og samfunnsmoral. Men som den barokke helt han er, skiller han ikke mellom høy og lav, adelskvinne eller tjenestejente, og det går ikke upåaktet hen. Tilslutt er det Døden som spiller Don Juan et puss.

Vi møter Don Juan idet han står overfor konsekvensene av sitt livs siste eventyr etter å ha brutt med all moral, religion og etikette. Kjøp Don Juan, eller Stengjesten fra Norske serier Don Juan - litteraturens og dramatikkens mest beryktede 'kvinnebetvinger' - er en sammensatt person; det er vanskelig å like ham og umulig ikke å gjøre det. Vi møter Don Juan idet han står overfor konsekvensene av sitt livs siste eventyr etter å ha brutt med all moral, religion og etikette. Don Juan - litteraturens og dramatikkens mest beryktede "kvinnebetvinger" - er en sammensatt person; det er vanskelig å like ham og umulig ikke å gjøre det.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp 'Don Juan, eller Stengjesten, komedie' av Molière fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788203355912 Don Juan - litteraturens og dramatikkens mest beryktede "kvinnebetvinger" - er en sammensatt person; det er vanskelig å like ham og umulig ikke å gjøre det.

RELATERTE BØKER