En virkelig kvinne

En virkelig kvinne - Heidi Linde | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Linde
DIMENSJON
11,37 MB
FILNAVN
En virkelig kvinne.pdf
ISBN
4595859418669

BESKRIVELSE

Meningen med livet med eller uten barn. Marie er godt gift, hun har en attraktiv jobb, en hyggelig leilighet og et solid sosialt nettverk. Men hun mangler bare én ting: et barn. Etter utallige prøverørsforsøk, hormonelle berg- og dalbaner, sædavleveringer og uthenting av egg, er den resultatløse, men kostbare, aktiviteten i ferd med å slite i stykker Marie og ektemannen Jens. Hun er fremdeles fast bestemt på at dette skal gå, at det må gå, men tvinges langsomt til å reflektere over alt hun står midt oppi.Hvorfor er det så viktig for henne å få barn?Er det verdt å ofre ekteskap og mental helse for?Og er det mulig å leve et liv der fravær av barn blir sett på som et valg ... og ikke en mangel? Å bære fram og føde et barn oppfattes som den ultimate kvinnelige erfaringen.Kan man da være en virkelig kvinne uten å være mor? En virkelig kvinne produseres for Radioteateret med Mariann Hole, Jan Martin Johnsen og Laila Goody i sentrale roller. Stykket vil bli sendt på P2 og som Podcast i 2020.

Nyeste ebøker. En virkelig kvinne produseres for Radioteateret med Mariann Hole, Jan Martin Johnsen og Laila Goody i sentrale roller. Stykket vil bli sendt på P2 og som Podcast i 2020.

De siste seks månedene har antall nye kvinnelige fondseiere i DNB økt med hele 96 %, sammenlignet med samme periode i 2018 og 2019. En virkelig kvinne [elektronisk ressurs]: hørespill; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Kvinner; Barnløshet ; familiesosiologi; Barnløyse ; Ekteskap; År: 2019; Noter: Nedlastbar e-bok. EPUB med DRM Marie har 'alt', hun er godt gift, hun har en attraktiv jobb, en hyggelig leilighet og et stort sosialt nettverk.

RELATERTE BØKER