Høst i mars

Høst i mars - Georg Johannesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Høst i mars.pdf
ISBN
8375366642239

BESKRIVELSE

Første bok ut når vi gjenutgir sentrale verk fra Georg Johannesens forfatterskap, er debutromanen Høst i mars fra 1957. Vi møter Johan Liman, en ung mann som er i ferd med å miste synet. Bare én ting står i hodet hans: Å få et siste glimt av sin tidligere kjæreste Liv. Kort tid etter gjensynet tar han et fatalt valg. Den forelskede tenåringen er blitt attentatmann for terrorgruppen Du Først. Hvordan kunne det ende slik? Høst i mars er en tragisk kjærlighetshistorie, men den er også et sterkt oppgjør med og en treffsikker analyse av sin samtid.

Milde og snille mot både mot våre kunder og miljøet. Fordi vi bryr oss. Mia Hundvin holdt bruddet hemmelig - har fått ny kjæreste.

Den er dessuten et oppgjør med sin samtid, gjennom fortellingen om en terrorgruppe og attentatet mot en amerikansk general. Sommertid begynner siste søndag i mars og slutter siste søndag i oktober når vi går tilbake til vintertid (normaltid). Sommertid i Norge starter: søndag 29.03.2020.

RELATERTE BØKER