Hvor er min mamma?

Hvor er min mamma? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Hvor er min mamma?.pdf
ISBN
6502496444328

BESKRIVELSE

Hvor er min mamma - ville dyr I denne nydelige lille boken vil barna more seg med å snu på hjulet med bildene av dyremammaene. Det er morsomt å lete etter mammaene til reveungen, ulveungen og de andre søte dyreungene! Dette er en billedbok som lekende lett lærer barna om dyr! Boken er på 10 sider, format 15,5cm x 25cm, innbundet kartong. Passer for barn i alderen 1- 6 år

Vet det finnes situasjoner hvor den ene parten faktisk ER en dårligere omsorgsperson av ulike årsaker. Kjøp Hvor er mamma'n min? fra Tanum Lille Kalv leter etter mamma'n sin, men hvilken rumpe er den rette? Trekk og sjekk for å finne svaret. Hvor er mamma'n min? er en morsom let-og-finn bok for de minste.

Hvor er mammaen hans? Med god hjelp av sin nye venn Ekorn setter de i gang og leter etter henne. På sin ferd møter de en rekke andre dyr, men ikke mammaen.

RELATERTE BØKER