I lyngen

I lyngen - Victoria Kielland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Kielland
DIMENSJON
5,99 MB
FILNAVN
I lyngen.pdf
ISBN
5661331204048

BESKRIVELSE

I lyngen er en samling korttekster. Sceniske beskrivelser av ulike naturlandskap omhandler her også menneskets forhold til sin egen kropp. Det oppstår et pustende landskap, en åpen plass, der handlingen er minimal og språket langsomt.

Begge retningenene har, som navnet viser, utspring i Lyngen i Nord-Troms.Bevegelsen står fortsatt sterkt i kommunene i fylket, selv om ... Lyngen - Alpekommunen, kjent blant annet på grunn av Lyngsalpene. Opplev Lyngenfjordregionen - en juvel mellom Tromsø og Alta. Utforsk Lyngsalpene, Reisa Nasjonalpark, grenseområdene mot Finland og Sverige.

Kolleksjonen er utformet for å takle alle værforhold og samtidig være så pustende og fleksibel som mulig når du utfordrer deg selv opp og ned fjellene. Rask levering og 5 års garanti. Lyngen komm.

RELATERTE BØKER