Jordet

Jordet - Robert Seethaler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Seethaler
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Jordet.pdf
ISBN
4142981127541

BESKRIVELSE

En mann sitter på en benk i den eldste delen av Paulstadt kirkegård. Her kan man høre de døde på jordet fortelle fra sine liv.Dette er en roman om det som ikke kan gripes. En fortelling om 29 menneskeliv som sammen blir til en roman om en liten by og til et bilde på menneskelig sameksistens.

Det betegnes da som at apparatene er «utlikningsforbundet» med hverandre. Uten denne forbindelsen så ville strømmen funnet alternative veier, om det så måtte være et menneske, eller små og skjøre signalledere som ikke er beregnet for utlikningsformål. Jordet JFF arrangerer jaktfeltstevne på Tenaasen skytebane søndag 4.

Villmarkskveld i Jordet Samfunnshus - Drømmen om Alaska. Jordet Elektro AS. Vi utfører alt av elektrikertjenester til avtalt tid og pris.

RELATERTE BØKER